Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Op 7 juni is tussen 18.15 en 18.25 uur op een parkeerplaats van een supermarkt aan de Umländerwiek links in Papenburg een grijze Mercedes aangereden.

Op 10 juni is tussen 11.00 en 11.30 uur op een parkeerplaats aan de Umländerwiek links in Papenburg een zilvergrijze Ford aangereden.

Zaterdag is tussen 20.30 en 23.30 uur op een parkeerplaats aan de “Am Stadtpark” in Papenburg een grijze Audi aangereden. De schade bedraagt 2.000 euro.

In alle gevallen is de veroorzaker doorgereden.

Meppen

Bij een ongeval op de “An der Bleiche” in Meppen is vanmorgen om half acht een 13 jarig meisje gewond geraakt. Zij zag een van links komende personenauto over het hoofd toen ze met haar e-scooter vanaf de Marksteige de weg wou oversteken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

Haren

Vanmorgen botste om 5.24 uur op de A31 ter hoogte van Haren een 20 jarige bestuurder van een Mercedes Sprinter achter op een voor hem rijdende vrachtwagen. Er raakte niemand gewond. De Mercedes Sprinter kan als verloren worden beschouwd. De schade bedraagt meerdere tienduizenden euro’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.