Een zomer vol entertainment bij Openluchttheater Sellingen

Foto: Jans velthuis

SELLINGEN – Openluchttheater Sellingen is verheugd om een uitgebreid zomerprogramma vol muziek, theater en gezelligheid aan te kondigen. Van betoverende optredens tot hartverwarmende voorstellingen, er is voor elk wat wils.

Zaterdagavond 24 juni – Roon Staal
Op zaterdagavond 24 juni betreedt de veelzijdige artiest Roon Staal het podium. Als zanger, pianist en singer-songwriter weet hij met zijn fenomenale tenorstem en prachtige pianospel het publiek te betoveren. Dit wordt een avond vol muzikale pracht en emotie. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.roonstaal.com De aanvang is om 20:00 uur.

Zaterdagavond 1 juli – Hollywood Horseshit
Op zaterdagavond 1 juli viert Alex Vissering samen met zijn band hun 30-jarig jubileum met een extra feestelijke voorstelling. Bereid je voor op een avond vol bekende en net iets minder bekende nummers uit de jaren 60, 70 en 80. De aanvang is om 20:00 uur.

Zaterdagmiddag 15 juli – Westerwolds Orkest Benefietconcert
Op zaterdagmiddag 15 juli zal een dagorkest van ongeveer 80 muzikanten van verschillende muziekverenigingen uit de gemeente Westerwolde optreden. Een bijzondere middag vol muzikale pracht waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Voedselbank. De toegang is op basis van een vrije gift. De aanvang is om 15:00 uur.

Zaterdagavond 15 juli – De Stoatklinkers
Laat je op zaterdagavond 15 juli meeslepen door de levendige podium-act van De Stoatklinkers, onder leiding van Bob Heidema. Geniet van hun bluegrassmuziek, zowel in het Gronings als in het Engels. Dit mag je niet missen! De aanvang is om 20:00 uur.

Zondagmiddag 16 juli – Ketelkoor
Het enthousiaste Ketelkoor, onder leiding van Eize Hoomoedt, zal op zondagmiddag 16 juli vol overgave bekende Nederlandstalige nummers ten gehore brengen. De toegang is gratis. De aanvang is om 14:30 uur.

Zondagmiddag 30 juli – Koren ’t Kompas en Millenniumleed
Op zondagmiddag 30 juli zullen het Shanty- en Amusementskoor ’t Kompas en dameskoor Millenniumleed het publiek vermaken met liederen uit de jaren 60, 70 en 80 in het Nederlands, Engels en Duits. Kaarten zijn verkrijgbaar via pr.shantykoorkompas@gmail.com . De aanvang is om 14:30 uur.

Toneel in augustus: Aan het einde van de snelweg
Onze eigen toneelgroep brengt onder regie van Leon Kerkvliet een eigentijdse familietragedie. Moeder Geerdink is net weduwe geworden. Ze heeft wat geld door de verkoop van grond voor de aanleg van een snelweg. Hoe gaat dit verder met haar 3 volwassen kinderen, 2 schoondochters en 2 kleinkinderen?
Op donderdag, vrijdag en zaterdag avonden 10, 11, 12 augustus en 17, 18, 19 augustus.
Aanvang 20.30 uur

Voor meer informatie over de voorstellingen of het kopen van kaarten: openluchttheatersellingen.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.