Succesvol seizoen voor de selectie van WSS!

Eigen foto

OUDE PEKELA – Vorig jaar werd voor de start van de competitie de volgende doelstellingen besproken. Op het veld was het voor zowel 1 & 2 meedoen en proberen te eindigen in het linker rijtje van de tweede en reserve tweede klasse. In de zaal was de doelstelling voor het vlaggenschip meedoen voor promotie naar de tweede klasse. Voor het tweede was het eindigen in het linker rijtje in de reserve tweede klasse. In de zaal bemachtigde het tweede een keurige derde plek en ons vlaggenschip eindigde als tweede en wist hierdoor promotie af te dwingen naar de tweede klasse! 

Na het zaalseizoen werden de returns gespeeld op het veld. Er werd iedere wedstrijd hard gewerkt en hierdoor kwam promotie voor beide teams in het zicht. Dit hebben beide teams weten te bewerkstelligen en spelen na de zomervakantie in de eerste klasse en reserve eerste klasse!

Twee keer promotie voor het vlaggenschip en ook promotie voor het tweede is een prachtig resultaat. Iedere week werd er keihard gewerkt door de spelers en de coaches waren zeer tevreden over de groei die de selectie dit jaar heeft doorgemaakt.

Ingezonden door Jeroen Kuilman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.