Winnaars Onstwedder Omloop

Foto: Jolanda Freitag

ONSTWEDDE – Winnaars Onstwedder Omloop

Tim Grelling won gisteravond de Onstwedder Omloop, de Groninger legde de 10 kilometer af in een tijd van 33 minuten en 34 seconden.
René Smith uit Zuidbroek werd tweede in 34.18 sec. Robin Vos uit Veeningen werd derde in 34.51 sec.

Christien Koning uit Groningen ging als eerste bij de vrouwen over de finish. voor de 10 kilometer had zij 40 minuten en 40 seconden nodig. Janke van der Laan uit Winschoten finishte als tweede op iets meer dan drie minuten achterstand. Talitha Schaap uit Onstwedde werd knap derde in een tijd van 46 minuten en 26 seconden.

Silas van Herk uit Drouwenerveen was de snelste bij de vijf kilometer voor mannen. Hij deed er 17 minuten en 39 seconden over. Elke de Jong uit Blijham was eerste over de 5 km vrouwen in een tijd van 19 minuten en 50 seconden.

Voor de deelnemende Onstwedders waren er ook prijzen. Jaap Scheper was bij de mannen snelste in 39 minuten en 27 seconden. Roelof Draadjer deed er een halve minuut langer over en de derde plaats was voor Marc Kampinga. Beste Onstwedder Dame’ was Talitha Schaap. Lilian Kruiter werd tweede en Henny Nonkes kwam als derde over de streep.

Zo’n 140 kinderen deden mee aan de Kids Omloop, ongeveer 280 lopers hadden zich aangemeld voor de Onstwedder Omloop.

Foto’s: Jolanda Freitag

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.