Royal Avebe lanceert ijs op plantaardige basis op IFT First

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Bereid je voor op een revolutie in diepvriesdesserts! Royal Avebe, de toonaangevende boerencoöperatie die bekend staat om haar innovatieve ingrediënten op basis van aardappelen, is klaar om de voedingsindustrie te verbluffen met haar nieuwste creatie: plantaardig ijs. Op de langverwachte IFT First: Annual Event and Expo in Chicago, VS, van 16 tot 19 juli, zullen ze dit baanbrekende ijsgerecht lanceren die de manier waarop we van ijs genieten zal herdefiniëren.

Avebe’s baanbrekende plantaardige ijs is een bewijs van hun toewijding aan het verleggen van de grenzen van voedselinnovatie. Dit revolutionaire product is gemaakt met hun baanbrekende ingrediënt PerfectaSOL®, afkomstig van aardappelen. Dit lost de uitdagingen op het gebied van textuur en mondgevoel op die plantaardige alternatieven lange tijd hebben geplaagd. Door de kracht van PerfectaSOL® in te zetten, heeft Avebe een veganistisch ijs gecreëerd dat dezelfde heerlijke romigheid, verleidelijke smaken en onberispelijke zachtheid heeft als traditioneel zuivelijs, terwijl het allergeenvrij, GMO-vrij, koosjer en halal is.

“We zijn verheugd om ons plantaardig ijs aan de wereld te introduceren op IFT First,” zegt Annelies Huisingh, Marketing Director bij Avebe. “Met PerfectaSOL® hebben we een clean label plantaardig ijs gecreëerd dat niet alleen een uitzonderlijke smaakervaring biedt, maar ook de gezondheid en duurzaamheid van het milieu bevordert. Het is de perfecte mix van aardappeleiwit en zetmeel, waardoor onze klanten de gewenste smaak en textuur kunnen bereiken, terwijl ze toch het volle mondgevoel, de witheid, gelering en gladheid van originele zuivel behouden.”

Ingezonden

 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.