Nederlandse Pumptrack Series (NPS) in Veendam

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Op zaterdag 15 juli 2023 vindt de Nederlandse Pumptrack Series (NPS) in Veendam plaats, bij Skills Garden van Sport & Leerpark de Langeleegte. De Nederlandse Pumptrack Series zijn wedstrijden op de pumptrack, met de fiets of de stuntstep. De wedstrijden zijn bedoeld voor steppers en fietsers van alle leeftijden en niveaus. Voor de fiets zijn 11 verschillende klassen en voor de stuntstep zijn er 2 klassen. De NPS is Nederlands eerste officiële pumptrackwedstrijd-serie.

Aanmelden
Aanmelden voor de Pumptrack Series kan tot en met zaterdag 15 juli. Op deze dag is het van 10:00 tot 12:00 uur mogelijk om je op locatie in te schrijven. Van tevoren aanmelden kan ook via www.nederlandsepumptrackseries.nl.

Programma

Om 10:00 uur start de inschrijving tot en met 12:00 uur. Vanaf 10:00 tot 12:15 uur is het mogelijk om warm te draaien en de baan te verkennen. Om 12:15 uur is de briefing van de rijders om vervolgens om 12:20 uur te starten met kwalificatieruns. Om 13:30 uur start de superfinale met aansluitend de prijsuitreiking. 

Meer informatie vind je op www.nederlandsepumptrackseries.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.