Panna Knock-Out met Nasser El Jackson in Oude Pekela

Foto: Jan Glazenburg

OUDE PEKELA – Op vrijdagmiddag 28 juli organiseren Welzijnsorganisatie De Badde en Jeugdfonds Sport & Cultuur, in samenwerking met “Panna Knock-Out”, een spectaculair PANNA KNOCK-OUT TOERNOOI!

Het plein naast het gemeentehuis in Oude Pekela zal worden omgetoverd tot een ware Panna Knock Out-kooi. Het wordt geopend door wethouder Ellen van Klaveren, die de eerste ‘aftrap’ doet voor het toernooi, waar de deelnemers hun voetbalvaardigheden en trucjes kunnen laten zien. Jongeren van 8 tot en met 15 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit unieke toernooi. De winnaars maken tevens kans op deelname aan het prestigieuze Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out!

We hebben ook een bijzondere gast in Pekela op deze dag. Niemand minder dan Influencer & Vice-wereldkampioen Nasser El Jackson zal aanwezig zijn om zijn vetste moves te laten zien. Zijn aanwezigheid belooft een flinke dosis inspiratie en entertainment voor jong en oud.

Dit organiseren wij om aandacht te vragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zodat ook kinderen uit gezinnen met een minder inkomen de kans krijgen om mee te doen in het verenigingsleven.

Datum: vrijdag 28 juli

Tijd: 12:45

Locatie: Plein naast het gemeentehuis in Oude Pekela, Raadhuislaan 8

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.