Activiteiten in Het Groninger Landschap

Foto: Het Groninger Landschap

GRONINGEN – Het Groninger Landschap organiseert in de maand oktober activiteiten, kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden en nog meer leuks!

Oktober Kindermaand! Doe mee aan spannende en leerzame activiteiten. Ontdek de natuur, leer over planten en dieren en ontdek de mooie oude verhalen van Groningen. Onze gidsen begeleiden allerlei activiteiten voor kinderen – gratis! Speur naar sporen in het bos en ontdek oude borgen. Kom en beleef een onvergetelijke ervaring vol ontdekkingen en verwondering! check voor de planning onze site!

1 oktober: Middagwandeling Onderdendam. Onderdendam is een pareltje dat ons vanuit het verleden tegemoet straalt. Een stadje in Madurodam formaat, een openbaar toegankelijk openluchtmuseum. Kom lekker genieten van deze wandeling en laat je verrassen door al het moois. 

Start om 13.00 uur vanaf het Waterschapshuis, Bedumerweg 2 Onderdendam. De duur van de wandeling is ongeveer 3 uur, deelname is gratis.

1 oktober: Een ommetje door de weilanden rondom Bezoekerscentrum Reitdiep. Wandel door een eeuwenoud en cultuurhistorisch rijk landschap met vaak schitterende Groningse wolkenpartijen. Het Reitdiepgebied is daarnaast ook een weidevogelgebied. Je loopt door weilanden waar elk seizoen een andere kijk op dit deel van het Reitdiep landschap te beleven is. De korte wandeling wordt begeleid door een gids van Het Groninger Landschap.

Start om 14.00 uur vanaf Bezoekerscentrum Reitdiep, Wolddijk 103 te Groningen. Gratis deelname. Lukt het deze datum niet? 5 november en 3 december is er weer een gelegenheid. 

Midwolda

Het Paddenstoelenfestival op 15 oktober van 11.00 uur – 17.00 uur in Midwolda. Kom je ook?

Ingezonden door Het Groninger Landschap

www.groningerlandschap.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.