Tocht om de Noord in 2024 in gemeente Midden-Groningen

Foto: Erik Corte

BOURTANGE – Vanmiddag overhandigde burgemeester Jaap Velema de startvlag van de Tocht om de Noord aan burgemeester Adriaan Hogedoorn van de gemeente Midden Groningen.

Vanmorgen gingen de 2e dag lopers enthousiast van start voor hun laatste etappe van de Tocht om de Noord 2023. Het zonnige weer en de route zorgden voor een geslaagde dag. Ook werd er een B&W estafette gehouden waarin de startvlag op verschillende punten werd overgedragen. Aan het eind van deze estafette werd de startvlag overgedragen aan de gastgemeente voor de tocht om de Noord 2024.

Burgemeester Jaap Velema mocht de startvlag overhandigen aan burgemeester Adriaan Hogedoorn van de gemeente Midden Groningen. Daar zal de tocht om de Noord plaats vinden op 28 en 29 september 2024. Het thema zal dan zijn “water en kijken”.

Hier kunnen we terugkijken op een geslaagde tocht om de Noord 2023 dankzij de vele medewerkers/vrijwilligers die er voor zorgden dat alles zonder problemen verliep en de lopers en de kijkers vermaakt werden, ondanks dat het op de late zaterdagmiddag behoorlijk ging regenen.

Ingezonden door Erik Corte

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.