Vier NK-plaatsingen voor Judo Tan Ren Jutsu in Beilen

Foto ingezonden door Ronnie Grave


BEILEN – Zaterdag 30 september was er in Beilen door de Judobond Noord-Nederland een mooie dag vol judo georganiseerd. In de ochtend werd er een judoclinic gegeven door de Europees Kampioen Lars van Oostrum en Quinten van der Veen. Ook van Tan Ren Jutsu waren een aantal judoka´s aanwezig die een leuke les kregen en daarna op de foto mochten met Lars en Quinten en de echte Europese gouden medaille omgehangen kregen. Ook werd er een certificaat van deelname uitgereikt.


´s Middags was het District Kampioenschap -15 jaar. De dames Joleen en Anique Bischoff mochten als eerste de mat op. Allebei hebben ze zich geplaatst voor het NK. Joleen won het zilver en Anique het brons. Daarna was het de beurt aan Tom van der Hart en Tijn Wieldraaijer. Zij hebben zich ook na mooie winstpartijen geplaatst voor het NK op 14 oktober in Hoogeveen. Tijn won het Brons en Tom het zilver.
Trainer en coach Ronnie Grave ging trots en tevreden naar huis en kijkt uit naar het NK over twee weken.

Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl en volg ons op social media.

Ingezonden door Ronnie Grave

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.