Lezing Wim Anker in De Esbörg Scheemda

Foto: Catharina Glazenburg

SCHEEMDA – Op maandag 4 december 2023 organiseert De Oldambtster Kring in De Esbörg te Scheemda een lezing over vele interessante strafzaken uit de afgelopen decennia met als spreker mr. Wim Anker van Anker & Anker Advocaten gevestigd in Leeuwarden.

Wim Anker is een nuchtere Fries, die al 35 jaar werkt als advocaat. Hij heeft het hart op de juiste plaats en zeker ook oog voor de werkelijkheid. Wel krijgt hij nog steeds regelmatig de vraag: “Hoe kunt u nu gemene criminelen en moordenaars bijstaan en die zelfs helpen” ? Wat beweegt Wim Anker? Hij ziet strafpleiter zijn als een wandeling op een evenwichtsbalk. Zijn werk levert hem niet altijd begrip en respect op. Zijn verdediging van Ferdi E., Jan Veerman, Sander V., Robert M. waren zelfs geruchtmakend. Wat zijn de principes van Wim Anker en wat zijn de ethische grenzen? Hij vertelt inspirerend over zijn ervaringen en weet het publiek tijdens een lezing altijd zeer te boeien. Iedere lezing van de populaire Wim Anker groeit uit tot een boeiend theatercollege.

Lezing mr. W. Anker 4 december aanvang 20.00 uur. Reserveren is verplicht via een mailtje naar: k.b.vanslochteren@gmail.com.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.