Open dag CBS De Loopplank en Poppiez

Foto: Catharina Glazenburg


BLIJHAM – Op 10 januari 2024 houden basisschool De Loopplank en Poppiez Kindercentrum een open dag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Iedereen die het leuk vindt om een rondleiding in de school en kinderopvang te krijgen, is van harte welkom!


De Loopplank is naar eigen zeggen niet alleen de leukste school van Westerwolde, maar ook een school waar ieder kind ertoe doet. Ieder kind verdient passend onderwijs. Onze christelijke basisschool in Blijham biedt een veilige en rustige basis, waar kinderen kunnen ontdekken en leren. Samen met ouders laten we kinderen verder groeien. Heeft u kinderen die bijna de basisschoolleeftijd hebben en bent u op zoek naar een fijne school? Of heeft u altijd al eens een rondleiding willen hebben op de school in bedrijf? Kom dan vooral langs op 10 januari!


Poppiez Blijham is een kleinschalige kinderopvang. Ieder kind is uniek! Poppiez biedt de kinderen de ruimte om zich op hun eigen wijze en tempo te ontwikkelen. Kom op de open dag eens meekijken op onze gezellige en sfeervolle dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en VVE opvang vanaf 2 jaar. Poppiez biedt ook leuke voorschoolse en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.


We zien u graag op onze open dag!
CBS De Loopplank en Poppiez Kindercentrum: Hoofdweg 170, 9697 NS Blijham

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.