Eltjo Vieregge Zaalvoetbaltoernooi zit er weer op

Foto: v.v. Westerwolde

VLAGTWEDDE – Op de zaterdagen 6 en 13 januari heeft de vv Westerwolde voor de 35e keer het jaarlijks terugkerende Eltjo Vieregge Toernooi georganiseerd. In de sportzaal aan de Wischmei zijn 82 zaalvoetbalwedstrijden gespeeld door de jongste jeugd in de leeftijd van 7 tot 12 jaar van vv Westerwolde, Onstwedder Boys, Sellingen en Mussel.

Door het verzoek van de organisatie om de teams zoveel als mogelijk gelijkwaardig in te delen, waren de meeste wedstrijden spannend tot de laatste seconde. De strijd in onderlinge wedstrijden van de clubs waren soms zeer emotioneel, zowel op het veld, bij de leiders als op de goed gevulde tribune. Aan het einde van de wedstrijden, tijdens de prijsuitreiking bleek dat uiteindelijk alle kinderen winnaar waren en werden door de sponsor Blokker-Top1Toys persoonlijk gefeliciteerd en ontvingen allen een medaille.

De jeugdcommissie van de vv Westerwolde wil graag de spelers, leiders en supporters bedanken voor de sportieve strijd en twee zeer geslaagde dagen. Ook alle scheidsrechters Marcel, Johan, Erwin, Mikai en Mark, programmamaker Anouk en Edwin als organisator dank voor jullie aandeel.

Een dank naar de plaatselijke volleybalvereniging voor het openstellen van hun prachtige, nieuwe kantine. Als laatste de moeders voor het gratis aanleveren van de overheerlijke taarten en cakes welke op de twee zaterdagen konden worden verkocht. De meiden/zusjes van de verkoop hebben een zeer mooi bedrag bij elkaar verzameld, waarmee de vereniging weer leuke andere activiteiten kan bekostigen. Hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage.

Ingezonden door HJ Pleiter/v.v. Westerwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.