Medailleregen op Provinciale Winterkampioenschappen

Foto ingezonden door Coba Lubben

EMMEN – ZPC De Kanaalstreek nam dit weekend deel aan de Provinciale Winterkampioenschappen welke werden gehouden in Emmen. Met tien zwemmers verscheen ZPC De Kanaalstreek aan de start, samen goed voor 56 individuele starts. De resultaten waren geweldig! Maar liefst 39 medailles werden er in de wacht gesleept, 17 goud , 13 zilver en 9 brons. Naast de prachtige medailles sneuvelden er een groot aantal persoonlijke records.


Naast zwemmers die in het reguliere klassement uitkomen, heeft ZPC De Kanaalstreek ook zwemmers die uitkomen in het para klassement. Ook zij hebben geweldig gepresteerd en overall een gouden en zilveren medaille behaald.


De vereniging is trots op hun zwemmers en prestaties van dit weekend. We hebben kunnen laten zien dat we goede concurrentie zijn.


ZPC De Kanaalstreek is een vereniging die nieuw is gevormd door een samenvoeging van ZPC Stadskanaal en ZPC Nova en die het belangrijk vindt dat iedereen met plezier kan zwemmen. Een groep enthousiaste trainers verzorgt meerdere trainingen per week. Lijkt het jou ook leuk om te zwemmen? Kom dan eens langs en doe mee!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.