Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland (Update)

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Tussen vrijdag 17.00 en zaterdag 13.30 uur is aan de Hollandstraße een onbekende automobilist (e) door onbekende oorzaak in de berm terecht gekomen en vervolgens tegen een omheining gereden. Daarna is hij/zij doorgereden. De politie is naar deze persoon op zoek.

Weener

Gisteravond is tussen half zes en zes uur op de parkeerplaats van een drogisterij aan de Neuen Feldstraße een geparkeerde zwarten VW Tiguan beschadigd. Aan de rechterkant van de auto zit een kras. Over de veroorzaker is niets bekend.

Iets voor zeven uur gisteravond controleerde de politie op de parkeerplaats Rheiderland, langs de A31, een 23 jarige bestuurder van een Audi A6, met daarachter een autoambulance. De inwoner van Esterwegen bleek niet over het juiste rijbewijs BE te beschikken. Er is proces-verbaal opgemaakt. Ook zijn 43 jarige passagier kreeg een boete, omdat hij eerder de wagen met aanhanger bestuurde. Ook hij had daarvoor niet de juiste papieren. De 32 jarige eigenaar uit Bunde kan binnenkort ook post van justitie verwachten, omdat hij de mannen toestemming had gegeven met de combinatie op pad te gaan.

Papenburg

Tussen vrijdag 21.50 en zaterdag 10.00 uur is bij een cafetaria aan het Mittelkanal links ingebroken. Er werd een gering geldbedrag gestolen. De daders zijn in onbekende richting gevlucht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.