Oranje Voetbal komt weer naar Veendam

Foto: Hemmo Kuiper

VEENDAM – Op 20 en 26 maart 2024 speelt Oranje wederom in het Henk Nienhuis Stadion in Veendam. De voetballers van Oranje onder 19 jaar (m) gaan dan op jacht naar een EK-ticket en spelen in Veendam tegen Litouwen en België.

De Oranjetalenten spelen het beslissende kwalificatietoernooi niet alleen in Veendam, maar ook in bij Achilles 1894 in Assen. Oranje Onder 19 moet zien af te rekenen met Litouwen, Frankrijk en België. Alleen de poulewinnaar plaatst zich voor de eindronde.

Wedstrijden in Veendam

  • Woensdag 20 maart       19.00 uur            Nederland – Litouwen
  • Dinsdag 26 maart            19.00 uur            België – Nederland
  • Zaterdag 23 maart          16.00 uur            België – Litouwen

De overige wedstrijden worden in Assen gespeeld. 


Vervolg op succes van 2023
In november 2023 speelde Oranje ook in het Henk Nienhuis Stadion. Toen won Oranje onder 18 twee wedstrijden tegen Zweden onder 18. Wethouder Henk Jan Schmaal vertelt – “De wedstrijden in november 2023 waren een groot succes met zo’n 2500 bezoekers per wedstrijd. Extra leuk dus, dat Oranje weer in Veendam komt spelen. We hopen wederom op veel toeschouwers in het stadion!”

Gratis tickets

Wil je één of meerdere wedstrijden bezoeken? De toegang is gratis. Wel dien je je tickets vooraf te bestellen. Meer informatie over alle wedstrijden en de tickets vind je via onderstaande link.

Onder 19 (m) strijdt in Assen en Veendam om EK-ticket | OnsOranje

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.