Kinderkledingbeurs in de Drijscheer

Foto: Johannes Velthuis

ALTEVEER – In de Drijscheer wordt op 13 april een kinderkledingbeurs gehouden.

Zo met de lente in aantocht is het weer tijd om de slaapkamers van de kinderen weer eens lekker op te ruimen. Welke kleding past nog, wat niet meer? Er is vaak ook genoeg speelgoed waar ze niet meer mee spelen.

De Drijscheer organiseert hiervoor een ruim opgezette Kinderkledingbeurs. Om lekker te verkopen maar vooral om in te kopen! Lekker low budget de leukste outfitjes voor je kleintje scoren. Tweedehands spulletjes kopen voor je kleintje zodat die klaar is voor de lente, zomer of alvast voor de winter! Je kunt op de beurs lekker neuzen tussen de kleding, speelgoed en accessoires op zaterdag 13 april van 19:00 tot 21:30 uur.

Aanmelden (reservelijst) of informatie? kinderkledingbeurs2022@outlook.com of bel of app 06 23110 992. Parkeren kan op het grasveld achter de Drijscheer. 

De Drijscheer, Keiweg 1 9661 TV Alteveer.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.