Woensdag inzameling oud papier Buurtvereniging Rondom ’t Veloat

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUWE PEKELA – Iedere laatste woensdagavond van de maand komen vrijwilligers van Buurtvereniging Rondom ’t Veloat bij u langs voor het ophalen van het oud papier, zo ook a.s. woensdag 27 maart a.s.

Zet uw container/dozen voor 17.00 uur langs de weg. Ze komen door de volgende straten: Zuidwendingerweg, Abr. Westersstraat, Alb. Reijndersstraat, Onstwedderweg, Beneden Polderweg, Verlaatjeswijk, Grenswijk, Drentenborgstraat, H. Hinderstraat/W.H. Bosgrastraat tot en met de brug bij steenfabriek Stratingh.

U mag de grijze container (oud papier) bij de weg plaatsen. Is de container vol en wilt u het overige papier ook kwijt? Zet het dan in dozen naast de container. Heeft u veel papier en wilt u het eerder kwijt dan op de laatste woensdag van de maand, neem dan contact op met Albert Wubs telnr. 0597-612201 of via tveloat@home.nl. Ze zullen het papier dan tussentijds bij u komen ophalen
Ook kunt u hen bellen en mailen als u van uw (oud-) ijzerwaren kwijt wilt!

Ze hopen dat ze ook op uw steun mogen rekenen!

Voor meer informatie, onze activiteiten en acties; kijk op onze website www.rondomtveloat.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.