Je kon op de koppen lopen op de eerste Duitse Dag in Winschoten

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Het was vandaag dringen geblazen in het centrum van Winschoten.

Zweep Events organiseerde vandaag de eerste Duitse Dag van dit jaar.

Reeds een aantal decennia staat Zweep Events synoniem aan evenementen, braderieën, markten, festivals en meer. Vandaag, op Goede Vrijdag, werd in het centrum van Winschoten een Duitse Dag, met braderie, rommelmarkt en entertainment. gehouden. Onze oosterburen waren vandaag op “Karfreitag” vrij en alle bedrijven en winkels waren er gesloten. Daarom kwamen velen weer naar Nederland om te shoppen. In het centrum van Winschoten kon je op de koppen lopen.

Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag vindt in het havengebied van Winschoten het Paas Event plaats. Dit wordt eveneens door Zweep Events georganiseerd. Dit evenement biedt vele activiteiten en trekt jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers. Naast een braderie, rommelmarkt, Paashazen, Classic Motorevent en entertainment is er dit jaar ook weer, om mensen met een beperking een geweldige dag te bezorgen, een Truckrun. Chauffeurs en passagiers verzamelen zich om 13.00 uur aan de Ooster Havenkade om vervolgens een rit door de omgeving te maken.

Dit evenement is van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto’s: Mazzelmoaze, Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.