SC Stadskanaal 4 maakt zich klaar voor de ultieme voetbaluitdaging: “De Wedstrijd van je Leven” tegen FC de Rebellen

Foto: Catharina Glazenburg

 

STADSKANAAL – Pak je telefoon, want SC Stadskanaal 4 heeft jouw hulp nodig! Dit vriendenteam, bekend om hun passie voor voetbal (en niet per se om hun skills), staat op het punt de kans van hun leven te pakken. Ze gaan de strijd aan in “De Wedstrijd van je Leven” tegen niemand minder dan de legendarische FC de Rebellen, een ploeg vol voetbalhelden van vroeger. En het beste? Jij kunt ervoor zorgen dat dit echt gebeurt!

Waarom Jouw Stem Telt

SCStadskanaal 4 is niet zomaar een team. Ze zijn het levende bewijs dat voetbal draait om plezier, vriendschap en die ene kans om iets legendarisch te doen. Ze kunnen misschien niet voetballen als de profs, maar hun hart voor het spel en de lach op hun gezicht maken elke wedstrijd onvergetelijk.

Stel je voor hoe episch het zou zijn om deze gasten live op ESPN te zien spelen tegen de oud-professionals van FC de Rebellen. Dit wordt meer dan een wedstrijd; dit wordt een voetbalfeest dat niemand wil missen. En door op hen te stemmen, draag jij bij aan dit once-in-a-lifetime event.

Extra Bonus: Scoor Je Eigen Eredivisieshirt

Alsof het niet al cool genoeg is om SC Stadskanaal 4 te helpen hun droom waar te maken, maak je met jouw stem je ook nog eens kans op een officieel shirt van je favoriete Eredivisieclub. Ja, je leest het goed. Jouw stem telt niet alleen voor Stadskanaal 4, maar ook voor een geweldige prijs voor jezelf.

 Hoe Kun Je Stemmen?

Klaar om SC Stadskanaal 4 naar de overwinning (of op z’n minst naar de wedstrijd) te helpen? Het enige wat je hoeft te doen, is je stem uitbrengen. Ga naar www.stadskanaal4.nl , laat je stem achter en wie
weet staan onze helden straks op het veld tegenover de FC de Rebellen. Laten we samen geschiedenis schrijven en SC Stadskanaal 4 de dag van hun leven bezorgen. Stem nu, support het team en pak die kans op je eigen Eredivisieshirt. Dit wil je niet missen!

Over SC Stadskanaal 4

SCStadskanaal 4 is een vriendenteam uit Stadskanaal, bekend om hun liefde voor voetbal, ongeacht hun speelvaardigheid. Hun motto? Plezier op het veld staat voorop. Nu staan ze voor de uitdaging van hun leven: een wedstrijd tegen FC de Rebellen, uitgezonden op ESPN.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.