Dagcentrum PUK uit Veelerveen zoekt sponsoren die reclame op hun zorgbus willen plaatsen

Foto: Catharina Glazenburg

VEELERVEEN -Dagcentrum PUK zoekt in samenwerking met SAAM sponsoren die reclame op hun zorgbus willen plaatsen.

Dagcentrum PUK en Gezinshuis PUK zijn zorginstellingen die individuele zorg op maat bieden aan mensen met zwaar verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen. Bij dagcentrum PUK wordt het dagprogramma aan de behoeften van de Pukkies aangepast, waarbij de focus ligt op verzorging, begeleiding en ontwikkeling. Gezinshuis PUK biedt logeermogelijkheden voor cliënten tijdens weekenden en vakanties, waarbij dezelfde verzorging en ondersteuning geboden wordt, inclusief het vervoer van en naar huis en naar de dagopvang. Het streven is de cliënten zinvolle dagen te bieden, inclusief uitstapjes en activiteiten. De Pukkies kunnen niet zelfstandig naar het Dagcentrum en het Gezinshuis komen. Daarom is men op zoek naar een goede zorgbus.

Saam, de partner in het vervoerstraject, ondersteunt Dagcentrum PUK bij de verwezenlijking van een nieuwe zorgbus die aansluit bij de behoeften en wensen van de Pukkies. Door het aanbrengen van bedrijfslogo’s van sponsoren op de nieuwe bus zijn ze vijf jaar gegarandeerd van vervoer op maat.

Helpt u de Pukkies mee een nieuwe veilige zorgbus aan te schaffen, waarop vijf jaar lang uw bedrijfslogo te zien is? Neem dan contact op met Maroesja van Gelder 06-38700045 of mail: maroesja@saamdoethet.nl

In de afbeeldingen hieronder vindt u meer informatie. Namens de Pukkies alvast hartelijk dank!

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.