Beachvolleybalveld VSV’74 uit Vlagtwedde gereed voor het seizoen

Foto: Harm-Jan Kuper

VLAGTWEDDE – De vrijwilligers van volleybalvereniging VSV’74 uit Vlagtwedde en sponsor Bakker Agriworks uit Vlagtwedde hebben afgelopen maandag hun eigen beachvolleybalveld gereed gemaakt voor het komende seizoen. Het initiatief tot de realisatie van dit veld, gelegen op de hoek van de Kerkstraat en de Barlagerweg, werd drie jaar geleden genomen door de vereniging.

Dankzij de steun van sponsoren en de gemeente Westerwolde ligt er nu een goed onderhouden veld dat de afgelopen drie seizoenen intensief is gebruikt en als een succes kan worden bestempeld. Het veld is primair bedoeld voor leden van VSV’74, maar ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

Meer informatie over het gebruik van het beachvolleybalveld is te vinden op de website van VSV’74: vsv74.nl/beachveld-t-ol-daip.

VSV’74 nodigt geïnteresseerden van harte uit om een keer mee te komen trainen met een van hun dames-, heren- of jeugdteams om zo op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze leuke zomer- en wintersport. Voor verdere informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via vsv74@outlook.com.

Ingezonden door Harm-Jan Kuper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.