Veelerveen wint ook laatste bekerduel tegen Wedde

VEELERVEEN – Veelerveen heeft ook het laatste duel in een reeks van 3 bekerwedstrijden gewonnen. Wedde werd met 5-2 verslagen. De geel-zwarten eindigen daardoor als 2e in de poule.

Veelerveen kwam na 20 minuten al op voorsprong door een doelpunt van Alwin Prusen. Niet veel later zorgde Tim Kampshoff de 2-0, wat ook de ruststand werd.

Na rust bleef het een poos rustig qua doelpunten, maar in het laatste kwartier werd er nog flink gescoord. Aron Ammersken maakte de 3-0 en (opnieuw) Tim Kampshoff de 4-0. Hierna maakte Wedde nog 4-1 en 4-2, maar uiteindelijk scoorde Julian Strootman tenslotte 5-2.

Veelerveen kan terugkijken op een prima prestatie in het bekertoernooi: er werd eerder al gewonnen van EHS ’85 en nu van Wedde, twee vierde-klassers. Alleen van FC Ter Apel ’96, de groepswinnaar, werd verloren. De Ter Apelers zijn groepswinnaar en gaan als enige door naar de volgende ronde.

Foto’s: Jacob Musch.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.