Burgemeester Velema verwelkomt estafettelopers bij de finish op Westerwoldepad

Westerwoldepad
Eigen foto

VLAGTWEDDE – Op zaterdag 30 oktober lopen 40 wandelaars samen het gehele Westerwoldepad, dat ongeveer 100 kilometer lang is. Zij doen dit om geld in te zamelen voor Pink Ribbon (borstkankeronderzoek). Burgemeester Velema zal op zaterdagavond bij de finish staan als de lopers ’s avonds samen over de eindstreep komen.

In alle vroegte, als het nog donker is, zullen de eerste wandelaars beginnen aan de estafette. Ze starten bij MoeNieks in de theetuin aan de Weenderstraat in Vlagtwedde. Hier zullen ze ’s avonds ook weer finishen. De verwachte binnenkomst is rond 23.00 uur.

Iedereen die mee wil wandelen, is van harte welkom om ook een route te lopen vanuit de theetuin. Er kan gekozen worden uit twee afstanden: 6 of 9 kilometer. Aanmelden voor de wandeling kan door een mail te sturen naar w.bergman@ziggo.nl.

Alle wandelaars wordt gevraagd een donatie toe doen aan Pink Ribbon die zich inzet voor borstkankeronderzoek. Zelf sponsors zoeken kan natuurlijk ook en wordt zeer op prijs gesteld. Het doel is om minimaal EUR 5.000 op te halen voor het goede doel.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.