Bruidsweek Kloosterheerd afgesloten met een echte bruiloft

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Gistermiddag werd de Bruidsweek in Kloosterheerd afgesloten met een echte bruiloft.

Van maandag 20 september t/m vrijdag 24 september werd in woonservicecentrum Kloosterheerd in Ter Apel de jaarlijkse themaweek georganiseerd. Dit jaar stond de themaweek in het teken van het huwelijk. Het evenement werd door burgemeester Jaap Velema geopend.

Dagelijks waren er voor de bewoners van WSC Kloosterheerd verschillende activiteiten, die te maken hadden met het thema. Zo konden de bewoners genieten van een heerlijk bruidsdiner, zich laten verwennen op een beautyavond, was er een tentoonstelling van bruidsjurken en werd er een modeshow georganiseerd.

Vrijdag werd de Bruidsweek afgesloten met een echte bruiloft. In het bijzijn van hun kinderen en bewoners van Kloosterheerd gaven Bennie en Ina Neehoff elkaar het ja-woord. De Prins en de Vorst van de Kloosterwiekers waren hun getuigen. Tot hun verrassing kwam nog een aantal leden van de Kloosterwiekers langs en was er een high tea voor de bewoners.

De Bruidsweek werd onder andere mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Stichting Vrienden van Zorggroep Meander.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.