Peter Westers vertelt bij het Pekelder Proatcafé over de Stapp sokkenfabriek

Foto: eigen foto A Westers & Zn

NIEUWE PEKELA – Het is bijna zo ver. Op woensdag 13 oktober gaat een nieuw seizoen van het Pekelder Proatcafé van start.

Het onderwerp van deze avond is: Tricotagefabriek Westers & Zoon.
Peter Westers, de laatste directeur van de Stapp sokkenfabriek zal deze avond een lezing geven over het wel en wee van het familiebedrijf Westers. Bram Wiekens zal met een persoonlijk verhaal zijn herinneringen aan de fabriek met u delen. Krzystov Groen, de Groninger troubadour, zorgt voor de muzikale omlijsting. Kortom een avond om naar uit te kijken.

De presentatie vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘de Kiepe’ in Nieuwe Pekela en begint om half acht. Entree: €5 ( met gratis kop koffie/thee). Wij zijn verplicht om alle bezoekers te vragen een geldige QR-code en identiteitsbewijs te tonen.

Graag tot ziens op 13 oktober.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.