Groningse bibliotheken houden nieuwe Minecraft Challenge

Foto: Biblionet


GRONINGEN – In de herfstvakantie houden de Groningse bibliotheken een nieuwe Minecraft Challenge. Tijdens deze challenge mogen kinderen en jongeren een eigen ondergrondse wereld bouwen.

Wat kom jij tegen in de grotten van Minecraft? Gebruik je fantasie en bouw je eigen ondergrondse wereld met huizen, speelobjecten, natuurgebieden of wat jij maar kan bedenken. Je mag de hele herfstvakantie bouwen in je eigen wereld.
Stuur ons uiterlijk woensdag 27 oktober foto’s en/of video’s van jouw wereld door ze te mailen ze naar bieblab@biblionetgroningen.nl. Op vrijdag 29 oktober wordt in een extra uitzending van BiebLab Live om 15.00 uur bekend gemaakt wie er heeft gewonnen.

BiebLab op YouTube en TikTok
BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Online én in de bibliotheek gaan de bibliotheekmedewerkers elke woensdagmiddag experimenteren, onderzoeken en maken we samen de tofste dingen.

Volg ons op YouTube en TikTok.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.