Pokemon Ruildagen in Oude- en Nieuwe Pekela

Foto: Jan Glazenburg

OUDE- en NIEUWE PEKELA – In Oude Pekela en Nieuwe Pekela worden Pokemon Ruildagen georganiseerd.

Het is een super grote hype nadat YouTube sterren zoals Enzo Knol de producten verzamelen en in hun video’s aan hun volgers laten zien: Pokemon kaarten. Op verschillende locaties zoals scholen zijn de kaarten niet meer welkom en blijven ze verplicht thuis.

Pokemoncentrale.nl uit Scheemda ziet heel veel positieve dingen in de kaarten. “Je leert verschillende vaardigheden die ook in het latere leven weer terugkomen, zoals ruilen en alle positieve zijden en valkuilen die daar bij komen kijken”, aldus Wouter Meijer.

Ze organiseren de aankomende periodes verschillende ruildagen in Groningen en Drenthe. Op 31 oktober bij sportcentrum Zempo in Oude Pekela en 7 november in De Spil in Nieuwe Pekela. En er staan ruildagen gepland in de weekenden van 20/21 november en 27/28 november.

De entree is gratis en er zijn geen verdere kosten aan verbonden. Wilt u weten waar de ruildagen worden georganiseerd? Kijk dan op www.pokemoncentrale.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.