Expositie Pauline R. van der Willik in gemeentehuis Veendam

Foto: Jan Glazenburg

VEENDAM – Tot en met vrijdag 24 februari 2022 exposeert professioneel beeldend kunstenaar Pauline R. van der Willik in het gemeentehuis van Veendam. De ruime hal van het gemeentehuis biedt kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Expositie

Tijdens de expositie van Pauline R. Van der Willik zijn er onder meer drie grote werken te zien die de kunstenares maakte na haar verblijf in San Francisco. Hier gaf zij lezingen over ‘het naakt in de Europese kunstgeschiedenis’. Een bezoek aan het Monterrey Ocean Beach Aquarium maakte grote indruk op haar. Eenmaal weer in Nederland kwamen die beelden onweerstaanbaar naar boven, waar deze werken de resultante van zijn.

Pauline R. Van der Willik

Pauline R. Van der Willik studeerde aan de Kunstacademie te Kampen en vervolgde haar loopbaan als docent tekenen en vaktherapeut beeldend. Meer werk van Pauline R. van der Willik is te vinden op www.ateliervanderwillik.nl .

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren. In het gemeentehuis volgen wij de geldende richtlijnen en is het dragen van een mondkapje verplicht.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.