Brug Klein Ulsda teruggeplaatst (Update: Brug is vrijgegeven voor het verkeer)

Foto: Westerwolde Drone

KLEIN ULSDA – De Ulsderbrug is weer teruggeplaatst.

De Ulsderbrug in Klein Ulsda was toe aan groot onderhoud. Daarom werd de brug op 1 november afgesloten voor al het verkeer en met grote kranen van Wagenborg Nedlift verwijderd. Het verkeer werd omgeleid. (Klik HIER voor onze reportage)

Woensdag werd het brugdeel teruggeplaatst. De ‘klep’ van de brug is gerepareerd en het oude brugdek is vervangen door een nieuw brugdek. Ook werden de nodige reparaties uitgevoerd. Vandaag waren ze met de afwerking bezig. De werkzaamheden zouden tot en met vandaag duren. Van een omwonende hoorden we dat er handmatig nog iets aan het contra-gewicht moest worden gedaan.

Update

De brug is vanavond voor het verkeer vrijgegeven.

Foto’s: Mazzelmoaze, Westerwolde Drone

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.