Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gistermorgen is tussen 10.00 en 11.20 uur bij een auto ingebroken. De Renault Megane stond geparkeerd bij Volkspark Bokel in Meppen. De dader gooiden een zijraam in en gingen er met een portemonnee vandoor. Over de hoogte van de schade is niets bekend gemaakt.

Haren

Tussen 5 en 12 januari is bij een vakantiehuisje aan de Kaninchenweg op vakantiepark Schloss Dankern in Haren ingebroken. De daders openden met geweld de toegangsdeur en gingen er met onder anderen een t.v. en flessen wijn vandoor. Ook werd bij een ander vakantiehuisje aan dezelfde weg een poging tot inbraak gedaan. Daar lukte het de daders niet de voordeur open te breken.

Weener

Dinsdag is een 80 jarige vrouw uit Rheiderland van haar portemonnee beroofd. De vrouw had om half vier inkopen gedaan bij een supermarkt aan de Kirchhofstraße in Weener. Toen zij om half vijf in een andere supermarkt aan de Neue Feldstraße haar inkopen wou betalen merkte ze dat haar portemonnee uit haar handtas was verdwenen. In de zwarte leren beurs zaten persoonlijke documenten, betaalpasjes en contant geld.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.