Foto’s van de turnwedstrijden in De Meet Bellingwolde

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Voor het eerst in ruim twee jaar tijd organiseerde gymnastiekvereniging S.V.I. Bellingwolde, samen met de KNGU, een provinciale turnwedstrijd.

Vandaag kwamen zo’n 170 turnsters uit heel Groningen naar de turnhal in De Meet om op brug, sprong, balk en vloer hun turnoefeningen te vertonen. Tijdens deze wedstrijd konden ze zich plaatsen voor de provinciale finale eind mei in Groningen.

Trainster van SVI Bellingwolde Diana Hemsens is ontzettend blij dat na twee jaar pandemie ‘haar’ turnsters eindelijk weer een wedstrijd kunnen turnen. ‘Dat die meiden er plezier aan beleven, daar beleef ik plezier aan’, aldus Hemsens. ‘Natuurlijk wil ik ze iets leren, maar het plezier staat bij ons echt voorop.’

De uitslagen komen binnenkort op de website van de KNGU

Foto’s: Jan Glazenburg

Meer foto’s vindt u HIER

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.