V.V. Veelerveen nog altijd ongeslagen

VEELERVEEN – De een-na-laatste competitiewedstrijd voor vijfdeklasser V.V. Veelerveen was de thuiswedstrijd tegen Drieborg. Een wedstrijd die op voorhand zeker niet als makkelijk werd bestempeld. En dat bleek ook wel. Nadat de mannen van trainer Boelo Dekker eerst tegen een 0-2 achterstand aankeken, wisten ze de wedstrijd om te buigen en uiteindelijk met 4-3 te winnen. En daarmee is V.V. Veelerveen, dat vorige week kampioen werd, nog altijd ongeslagen.

Veelerveen trad aan zonder spits Jelle Oost en de rechtsbuiten Jeffry van der Veen. Ze kwamen prima uit de startblokken en waren veel in de aanval, maar tot scoren kwamen de geel-zwarten niet. Toen Drieborg uitbrak en de kansen wel benutte, stond Veelerveen na ruim een half uur spelen met 0-2 achter. Tien minuten na de tweede goal wist Veelerveen dan ook te scoren. Yannick Kruizinga maakte de 100ste competitietreffer voor Veelerveen. Nadat Jesse Bergman nog voor rust de gelijkmaker maakte, smaakte de thee net iets lekkerder.

Maar ook in de tweede helft kwam Veelerveen opnieuw op achterstand. En toch kregen ze wel de kansen. Twee maal werd er zelfs op de lat geschoten. Swen Wichertjes stond aan de basis van de 3-3. Hij baande zich door de verdediging van Drieborg en zette voor op Alwin Prusen, die de derde goal voor Veelerveen maakte.

Een minuut of vijf voor het einde weet Veelerveen dan toch nog de volle winst binnen te halen. Gelegenheidsspits Sven Oost maakte de winnende goal! Daar waar normaliter zijn broertje in de spits staat, nam hij nu de honneurs waar. En met succes. En zo eindigde de laatste thuiswedstrijd van V.V. Veelerveen in een 4-3 overwinning op Drieborg.

Reinier Edens en Jacob Musch waren weer aanwezig om foto’s te maken. Klik op de linkjes in hun naam voor alle foto’s.