Leden v.v. Westerwolde tijdens algemene ledenvergadering gehuldigd

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Tijdens de algemene ledenvergadering van v.v. Westerwolde werd een aantal leden gehuldigd.

Op 23 mei was in de kantine de algemene ledenvergadering van v.v. Westerwolde. Die avond werd, zoals we reeds op deze site bekend maakten, Jan Hebers benoemd tot erelid van de vereniging. Na zo’n twintig jaar bestuurslidmaatschap, waarvan diverse jaren voorzitter ad-interim en de laatste ruim twaalf jaar voorzitter, besloot hij het iets rustiger aan te willen doen.

Zo werd ongeveer tien jaar geleden sportpark De Barlage compleet gerenoveerd en door het afstoten van de velden in Bourtange kon er in Vlagtwedde een nieuw kunstgrasveld worden gerealiseerd. Ook ondergingen zowel de kleedkamers als de kantine een grootscheepse verbouwing, waardoor er nu met de nodige trots kan worden gesproken van een prachtig voetbalcomplex. Ook zorgde hij ervoor dat de vereniging momenteel een commissiestructuur kent, hetgeen de organisatie van tal van zaken ten goede komt. Bij dit alles was Hebers de kartrekker die met tomeloze inzet er voor gezorgd heeft dat de v.v. Westerwolde een meer dan volwaardig sportpark ter beschikking heeft en tevens een goede organisatie- structuur kent. Als dank en waardering kreeg hij een oorkonde, een pen met inscriptie en bloemen.

Tijdens de algemene ledenvergadering droeg Hebers de voorzittershamer over aan Gert Luijten. Mede door zijn voetballende zoons is Luijten de afgelopen jaren steeds nauwer bij de vereniging betrokken geraakt en maakte dan ook al een aantal jaren deel uit van de jeugdcommissie.

Diezelfde avond werd een aantal leden benoemd tot Lid van Verdienste of Lid van Waarde.

Benoemd tot Lid van Verdienste:

Harry Waalkens – Jan Waalkens – Wubbe Alvering – Bert van Hateren – Berend Tonnis – Berry de Vries – Alex Otto – Leo Teuben

Benoemd tot Lid van Waarde:

Karst Boer – Hennie Eibergen – Bé Eelsing – Gerrie Heidekamp – Eddy Ophei-kens – Johnnie Waalkens – Freddie Begeman – Reinald Begeman – Bennie Alting – Erik Wilts – Jan Huls – Erwin Ananias – Arnold Santing – Henk Hebers jr. – Arend Hebers – Eppo Bulder – Harm Jan Kuper – Henk van der Wal – André Zijlstra – Alexander Okken – Jikke Pleiter –Dineke Bos

De vereniging kent nu drie verschillende onderscheidingen, te weten:
ERELID: waardering wegens waardevolle verdienste en of inzet voor de voetbalvereniging;
LID VAN VERDIENSTE: waardering wegens bijzondere verdienste voor de voetbalvereniging;
LID VAN WAARDE: waardering wegens 25 jaar of meer lidmaatschap van de vereniging / betrokkenheid bij en of verdienste voor de voetbalvereniging.

Bron: v.v. Westerwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.