Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Börger

Gistermorgen is om 6.20 uur tijdens werkzaamheden op een akker aan de Industriestraße een rupsgraafmachine in brand geraakt. De 27 jarige machinist wist het voertuig ongedeerd te verlaten. De brand werd door de brandweer van Börger en Spahnharrenstätte geblust. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een technisch defect. De schade bedraagt 50.000 euro.

Papenburg

Gisteren is tussen 9.00 en 13.15 uur van een blauwe VW Golf Cabrio te katalysator gestolen. De auto stond op een openbare parkeerplaats aan de Am Stadtpark. De politie vermoedt dat de daders een flex hebben gebruikt om het onderdeel te verwijderen De schade bedraagt 800 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.