Kom gezellig dansen en bewegen in Alteveer en Vlagtwedde

Foto: Tedo Swarts

ALTEVEER, VLAGTWEDDE – In Alteveer en Vlagtwedde kunt u gezellig meedoen met stijldansen, werelddansen of bewegen op muziek.

Alteveer

In de Drijscheer in Alteveer kunt u van september tot maart op de woensdagavonden in de even weken meedoen met stijldansen. Er wordt onder leiding van een instructeur van 19.30 tot 21.30 uur gedanst. Hieraan kan iedereen meedoen; mannen en vrouwen, oud en jong. Ook mensen die (nog) niet goed kunnen dansen. Het is een activiteit waar gezelligheid voorop staat. In de pauze is er tijd voor een kopje koffie. Het dansseizoen wordt afgesloten met een diner-dansant. U bent welkom om te komen kijken en mee te dansen. De eerst volgende keer is aanstaande woensdag.

Vlagtwedde

In het Kruispunt in Vlagtwedde kunt u op de donderdagochtend meedoen met werelddansen. Hier komen dansen uit de hele wereld voorbij. Dit is van 9.30 tot 10.15 uur. De groep doet ook mee aan een (volks)dansdag in De Spil in Nieuwe Pekela op 4 november.

Vanaf 10.30 uur kunt u ook meedoen aan bewegen op muziek. Deze activiteit wordt van september tot en met mei georganiseerd door Stichting Welzijn en is bedoelt voor mensen die slecht(er) ter been zijn, ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Indien nodig kunnen zij zittend op een stoel of (achter) een rollator op een ongedwongen manier meebewegen op muziek. Ook hun partners kunnen meedoen. Deze activiteit is ook bedoeld voor de gezelligheid en het samenzijn.

Kom eens vrijblijvend langs!

Voor informatie over deze drie activiteiten kunt u zich wenden tot Roelie Wubs, telefoon 06 241 999 88 of via email: mitarosan@kpnmail.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.