Wind en regen spelen Ter Apeler rommelroute parten

Foto: André Dümmer

TER APEL – Vandaag organiseerde Leonardo Bouwmeester, samen met Monica Veenstra, wederom een rommelroute in Ter Apel.

De rommelroute die vandaag in Ter Apel werd georganiseerd was minder succesvol als de eerste editie op 23 juli. De organisatie had er alles aan gedaan om het tot een succes te maken. Er waren zelfs marktkramen ingehuurd. Helaas hebben veel mensen het als gevolg van het wisselende weer laten afweten. De harde wind, de kou en hevige regenbuien hebben roet in het eten gegooid, aldus de organisatie. Desalniettemin was er aantal mensen die zich niet uit het veld lieten slaan en er het beste van hebben gemaakt.


Volgend jaar een nieuwe poging aldus de organisatie.


Tekst en foto’s: André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.