Bolchrysantenactie bij S.S.S. Sellingen

Foto: Johannes Velthuis
SELLINGEN – Op zaterdag 1 oktober a.s. zijn ze er weer, de bloemetjes van gymnastiekvereniging S.S.S.

Om de vereniging financieel gezond te houden en de aanschaf van o.a. een nieuwe brug met gelijke leggers te kunnen financieren, heeft het bestuur weer een bolchrysanten actie georganiseerd. De bolchrysanten komen net als voorgaande jaren, rechtstreeks van kwekerij Luring uit Onstwedde. Het zijn mooie, grote en kleurige blikvangers.

De bolchrysanten kosten € 5,50 per stuk en zijn te bestellen via info@ssssellingen.nl, o.v.v. naam, aantal en kleur (brons, roze, paars of wit). De uiterste besteldatum is vrijdag 23 september a.s.

De bloemen kunnen worden afgehaald op zaterdag 1 oktober tussen 11.00 -14.30 uur op de parkeerplaats van MFA de Zuides in Sellingen. Bent u die dag niet in de gelegenheid de bloemen te halen en woont u binnen een straal van 20 km, dan kunnen we de chrysanten ook bij u thuis bezorgen. Vermeldt u dit dan even in de mail. Eventueel kan in overleg ook een ander afhaalmoment en -plaats worden afgesproken. Heel graag contant (liefst gepast) betalen.

Met de opbrengst van deze actie willen we blijven investeren in beweging voor jong en oud, laagdrempelig en ‘naast de deur’. Doet u mee?

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.