Torwand VfL Rütenbrock van nieuw verfje voorzien

Foto: André Dümmer

MUSSELKANAAL – Marlin Dam, vrijwilliger bij de vv Musselkanaal, heeft de door de VfL Rütenbrock beschikbaar gestelde Torwand inmiddels van een nieuw verfje voorzien en daarom bieden de organisatoren van de Uwe Seeler Memorial liefhebbers de gelegenheid hun vaardigheid tevoren te testen.

Dit is vrijdag 30 september mogelijk van 17.00 – 19.00 uur op het sportpark van de vv Musselkanaal aan de Parklaan als onderdeel van een openbare training, ter voorbereiding op het kampioenschap Torwandschiessen van de Eems Dollard Regio (EDR) op zaterdag 1 oktober (aanvang 13.00 uur).
Aan “das aktuelle Sportstudio”, een populair programma van het ZDF in Mainz, is gevraagd de aldaar gehanteerde afstand te laten weten van de aftrap tot aan de Torwand.
Publiek is welkom bij deze oefensessie.

Liefhebbers moeten zich wel tevoren opgeven bij Bert ten Hoff (Tel.: 06 39197071 of btenhoff@gmail.com). Ook kan men zich dan ter plekke, voor zover er nog ruimte is, opgeven voor het kampioenschap van de Eems Dollard Regio op zaterdag 1 oktober. De kampioen ontvangt zaterdag de “Zilveren Schoen”.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.