Miranda & The Music Boys bij Senioren van Nu Westerwolde

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Senioren van Nu Westerwolde genoten van het optreden van Miranda & The Music Boys.

In het najaar van 2019  waren Wim & Miranda te gast bij Senioren van Nu Westerwolde. De aanwezigen van toen waren erg enthousiast over het optreden van dit duo. Dit optreden vroeg absoluut om een herhaling. Maar corona gooide roet in het eten.

Nu, bijna 3 jaar later, kon het eindelijk weer. Het duo was inmiddels een trio geworden. Met Patrick Dijkstra, een prima drummer en dito vocalist,  verzorgden Miranda & The Music Boys een gevarieerd en sfeervol optreden voor een volle zaal in het Diensten Centrum in Ter Apel. De meer dan 60 aanwezigen genoten volop van een spetterend en afwisselend optreden.  Het massaal meegezongen “Kleine café aan de Haven was een heel bijzonder moment, want het was vooral een eerbetoon aan Pierre Kartner, die juist op die recent is overleden.

Na afloop kwam onvermijdelijk de vraag om het trio volgend jaar weer te vragen.

De waarnemend voorzitter deelde vooraf  mee dat er volop wordt gewerkt aan plannen voor december en voor 2023. De aanwezige leden stemden in met het voorstel om de contributie wederom niet te verhogen.

Anne Hof, secr. SvNW

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.