Kleintje Kerst in Hof van Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Langzaam komen de kerstdagen er nu echt aan. Kerstbomen zijn opgezet, straten zijn versierd en je ziet s ’avonds veel lichtjes in de huizen. Een goed moment voor Hof van Sellingen om kleintje kerst te organiseren.

Wat houdt kleintje kerst in? Je krijgt wat lekkers te proeven, een glühwein terwijl je over onze kerstmarkt wandelt, of je warmt binnen lekker op met Warme Chocolademelk en een gebakje. Daarnaast kun je bij ons lekker christmas shoppen. Gezellig met een vriend of vriendin, maar je bent ook in je eentje van harte welkom natuurlijk.

Kerstmuziekje op de achtergrond. Wasem uitblazen door de kou maar van binnen warm worden door onze heerlijke kerstsfeer. Dat is kleintje kerst!

Kleintje kerst is vandaag en morgen vanaf 11.00 uur! Tot dan

Hof van Sellingen

Dorpsstraat 8

Sellingen

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.