Mevrouw Knot ontvangt Koninklijke onderscheiding

Foto: Johannes Velthuis

VEENDAM – Vanavond werd tijdens de raadsvergadering mevrouw Christel Knot benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontving uit handen van burgemeester Berry Link de Koninklijke Onderscheiding.

Raadslid

Mevrouw Knot was van 11 maart 2010 tot en met 7 november 2022 lid van de gemeenteraad van de gemeente Veendam namens Gemeentebelangen. Zij heeft zich daarmee geruime tijd ten bate van de samenleving ingespannen. Burgemeester Link: “Christel Knot is een bevlogen, betrokken en kritisch raadslid. Ze heeft een groot doorzettingsvermogen. In haar jaren in de gemeenteraad heeft zij op meer dan 600 besluiten invloed uitgeoefend. Mevrouw Knot is onverstoorbaar, doortastend en heeft als koersvast raadslid veel voor de gemeente Veendam bereikt.”

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.