Stichting O.S.O. organiseert NK Treintrekken en NK Wheelflip

Foto: Henk Pruim

STADSKANAAL, WINSCHOTEN – Stichting Organisatie Sterke Mannen Oldambt (O.S.O.) gaat weer een NK Treintrekken en een NK Wheelflip organiseren.

Op 2 juli organiseert Stichting O.S.O. weer het NK Treintrekken bij de STAR in Stadskanaal, aanvang 12.30 uur. Er wordt gestreden in de volgende disciplines: Dames Heren-105, Heren +105 en masters. 1x hand over hand en 1x harnas touw. Gewichten: 23 ton harnas, touw 32 ton. Maximaal 35 deelnemers.

Na twee jaar geen NK Wheelflip wordt bij voldoende deelname ook weer het NK Wheelflip georganiseerd. Dit op Tweede Pinksterdag (29 mei), tijdens de Pinkstermarkt in Winschoten: 1x 8 flips op tijd, 1×1,30 min zoveel mogelijk flippen en 1x medley op tijd.

Opgave voor beide evenementen kan via Facebook.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.