Eetcafé “TAK “opent weer de deuren

Eigen foto

TER APELKANAAL – Eetcafé “TAK “opent de deuren weer en wel op vrijdag 3 maart in het Dorpshuis D’ Oale School te Ter Apelkanaal.

Het team van het “Eetcafé staat voor u klaar deze avond. Helga Elling, Dina Scholtens en Ineke Brunen vinden het belangrijk om mensen samen te brengen. Ouderen en alleenstaanden uit Ter Apelkanaal en naaste omgeving zijn weer uitgenodigd voor een smakelijke en gezellige avond. Elkaar ontmoeten in een huiselijke sfeer, even er tussenuit.


Ons motto is: Samen eten, lekker & gezellig.
In Ter Apelkanaal staat een prachtig dorpshuis met goede faciliteiten waar we gebruik van mogen maken. Hier worden al veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het lijkt ons waardevol om de eetclub toe te voegen aan de activiteiten, om zo de mensen bij elkaar te brengen.

Inloop is vanaf 17.30 uur. We hopen om 18.00 de pannen op tafel te hebben.

We rekenen op uw komst, wees er snel bij : vol is vol.

Opgave t/m maandag 27 februari bij Ineke Brunen. Tel: 0599-412789/ 06-46168055
e-mail: inekebrunen@hotmail.com

We zien naar u uit !

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.