Wonen&Co de inspiratiebeurs voor thuis

Foto: Mediahuis Noord

GRONINGEN – Wat zijn jouw interieurplannen dit jaar? Het voorjaar is hét moment voor een make-over van je huis en tuin. Tijdens de vier openingsdagen van Wonen&Co op 9, 10, 11 en 12 maart vind je alles om jou te inspireren voor thuis. Ontdek de nieuwste trends, voorjaarskleuren en ideeën. Nergens anders vind je zoveel nieuws onder één dak! De beurs ontvangt jaarlijks duizenden bezoekers en verbindt deze met zo’n 150 specialisten uit de woonbranche.

Jaarlijks kiest Wonen&Co een thema dat inspeelt op de actuele trends. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Play’. Te midden van een weerbarstige wereld kun je thuis vaak juist jezelf zijn. Wonen&Co nodigt je uit om te blijven spelen. Speel met kleur, speel met vormen en materialen en doe vooral wat je wilt. Het enige wat telt immers is je eigen smaak.

Stijlfavorieten

Wonen&Co wil vooral inspireren, dat gebeurt dit jaar– geïnspireerd op het thema – op speelse wijze. Inspiratie komt onder meer van de Stijlfavorieten, een samenwerking met meerdere stylisten en influencers die stuk voor stuk een stijlkamer inrichten. Bezoekers kiezen vervolgens hun favoriet.

Design van eigen bodem

Een kleurrijk interieur heeft al snel een speels karakter. Dit speelse effect is te versterken met neonlampen. Wonen&Co omarmt deze neontrend. Sterker nog, de beurs presenteert een arcade-plein met veel neonverlichting. Een spelletje spelen kun je hier dan weer niet, je ontdekt hier wel een bijzondere presentatie van design. Over design gesproken, het nieuwste design van eigen bodem maakt dit voorjaar haar rentree op Wonen&Co. Ontdek als eerste de nieuwste meubels van Neerlands trots van designmerken als Leolux, Pode en Pilat&Pilat.

Premièreavond op donderdag

Wonen&Co opent deze editie met een speciale premièreavond. Ontdek als eerste de vernieuwde voorjaarseditie van Wonen&Co met design, stijlstudio’s en inspiratie. Tijdens de premièreavond geniet je van livemuziek, zijn er speciale keynotes en kookdemo’s, en word je ontvangen als een VIP. Een unieke woonbeleving, voor de premièreavond zijn een beperkt aantal kaarten online te verkrijgen.

Wonen&Co de beurs

MartiniPlaza Groningen
Donderdag 9 maart: 18.00 – 22.00 uur
Vrijdag 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 11 en zondag 12 maart: 10.00 – 18.00 uur

www.wonenenco.nl

Ingezonden door Mediahuis Noord

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.