Eind augustus weer drie dagen fietsen tijdens de Week der Besten

Foto: Joost Verheul

VLAGTWEDDE – Ook dit jaar is in het programma van de Week der Besten (van 19 t/m 27 augustus) in Vlagtwedde weer de traditionele fietsdriedaagse opgenomen. Het betreft de 39e editie van dit fietsevenement door de mooie streken rond Vlagtwedde en wel op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 augustus. Voor diegene die één van deze dagen niet in de gelegenheid is te fietsen, is er een inhaaldag op donderdag 24 augustus. Behalve op deze donderdag kent de fietsdriedaagse Vlagtwedde iedere dag een korte en een lange route.

De start van de fietstochten is iedere dag tussen 15.00 en 18.00 uur bij Turks Specialiteiten Restaurant De Sultan aan de Wilhelminastraat in Vlagtwedde. De deelnemers krijgen bij de start van iedere tocht een traktatie mee voor onderweg en na drie routes te hebben gefietst een leuke medaille als herinnering.

De routes van deze fietsdriedaagse zijn andermaal in een mooi boekje verwerkt, zodat de tochten ook nog eens gefietst kunnen worden als daar tijdens de Week der Besten niet direct de mogelijkheid toe is.

Als opmaat naar de 40e fietsdriedaagse in 2024 hoopt de organisatie dat alle deelnemers ook dit jaar weer kunnen genieten van al het moois dat Westerwolde steeds weer te bieden heeft.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.