Burgemeester Jaap Kuin opent de jaarmarkt in pekela

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Vandaag wordt weer de jaarmarkt in Oude Pekela georganiseerd. De markt, die al meer dan 40 jaar een begrip is in Pekela en omgeving, wordt gehouden in het centrum van Oude Pekela langs het Pekelderdiep

Op de markt zijn ruim 130 standhouders aanwezig. Hun aanbod is zeer gevarieerd. Op de parkeerplaats voor het gemeentehuis worden ruim 80 Oldtimers worden geshowd. Ook zijn er optredens van Josien Bakker, Krzysztof Groen, DJ Herman en Reset. Op het voormalige terrein van de Action is een kofferbakverkoop. RTV Westerwolde zond vanmorgen live vanuit de locatiewagen de ochtendprogramma’s uit.

Burgemeester Jaap Kuin opende de markt vanmorgen bij de Wedderbrug. Het Pekelder Volkslied werd, met medewerking van het Christelijke Muziekvereniging Excelsior, gezongen. Daarna maakte de enigszins gehavende burgemeester een klein rondje over de markt.

Om 17.00 uur is de markt afgelopen.

De foto’s van de opening van de markt zijn gemaakt door Fred Stötefalk.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.