Inloopmiddagen bij Biljartclub d’Olle Garde Winschoten

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Biljartclub d’Olle Garde Winschoten gaat in november inloopmiddagen organiseren.

Om wat meer bekendheid aan hun club te geven en om nieuwe leden te werven gaat Biljartclub d’Olle Garde in de maand november inloopmiddagen organiseren. De biljartclub bestaat sinds 1972. Ze hebben momenteel 20 leden en spelen ook onderlinge competities. Het oudste lid is de heer Ab Klok; hij is 90 jaar. De heer Ollie Fens is het langst lid; hij is er vanaf de oprichting bij.

In een zaal in de Boschpoort aan Het Boschplein 2 te Winschoten hebben ze twee biljarttafels staan. De leden kunnen er van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur terecht om te biljarten.

In de hele maand november kunnen belangstellenden iedere woensdagmiddag van 13:15 tot 16:00 uur een kijkje bij de biljartclub komen nemen en kennismaken met de leden. Voor wie geen biljartkeu heeft: deze zijn in de zaal aanwezig. In het gebouw is een lift, de biljartzaal bevindt zich op de 1e verdieping. Op de begane grond kan men tegen een betaalbaar bedrag een consumptie kopen.

Kom gerust eens langs en neem iemand mee om niet alleen te biljarten, maar ook om de gezelligheid te proeven. Het is voor alle leeftijden.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.