Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Aschendorf

Dinsdag is om 10.15 uur op de parkeerplaats van de Aldi aan de Zu den Emsauen een geparkeerde Hyundai I30 aangereden. Hierdoor ontstond schade. De politie is op zoek naar de veroorzaker ervan.

Papenburg

Zaterdag is om 16.20 uur op de parkeerplaats van de Mediamarkt aan de An der alten Werft een VW Passat beschadigd. Dit is waarschijnlijk gebeurd doordat er een autodeur tegen de wagen is geklapt. De politie is in verband hiermee op zoek naar de eigenaar van een zilvergrijze Opel Corsa met een roze kinderzitje op de achterbank.

Haren

Op de parkeerplaats van Hagebau aan de Boschstraße in Haren is tussen 11.00 en 11.50 uur een geparkeerde zwarte Mercedes aangereden. Dit gebeurde waarschijnlijk met een witte motorvoertuig. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.