Kinderen van de Kidsclub in Agodorp maken palmpasenstokken

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Woensdagmiddag hebben kinderen van de Kidsclub van buurtvereniging de Weefspoele in Agodorp Palmpasenstokken gemaakt.

De kinderen hebben, met hulp van een aantal vrijwilligers, de stok mooi versierd met crêpe papier en voorzien van kralen en lekkernijen. Natuurlijk ontbrak het heerlijke verse broodhaantje, gesponsord door Bakker Bos uit Ter Apel, niet. Namens de kinderen super bedankt daarvoor! Uiteraard was er ook tijd voor een pakje sap en een paaskoekje.

Als verrassing zijn de kinderen met hun palmpasenstok door het dorp gelopen. Ze hebben bij een aantal bewoners aan de deur een paasliedje gezongen en werden getrakteerd op wat lekkers. Een hele leuke afsluiting van een zeer geslaagde middag.

Ingezonden

Foto’s: Gerda Boeijing


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.